logoEen project van Gert Uphoff.

Intro website

Welkom op de website van KORENONLINE.


Deze website is bedoeld als informatiebron voor koren die een website hebben of willen hebben die gebaseerd is op moderne web-technieken. Daarnaast verschaft de site-informatie over een ledenadministratie die specifiek voor een koor is ontwikkeld en tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar is.
Zo'n website wordt gebouwd met het Content Management Systeem Joomla! en maakt gebruik van een template van Rockettheme.
Deze site bevat informatie over een aantal basisfuncties die gebruikt kunnen worden. Met deze functies zal een koor de meeste behoeften kunnen dekken. Mocht u echter speciale wensen hebben dan kunt u overleggen met de webmaster van deze website. Overigens treft u in de rechter kolom koppelingen naar een aantal websites aan die tot nu toe werden gerealiseerd. Zij kunnen u tot voorbeeld dienen.
Bovendien bevat deze website een groot aantal artikelen met praktische tips.

Deze website wordt gesponsord door Combell, een van de webhosters - de andere is STRATO - waarmee  wordt samengewerkt. Om optimaal gebruik te kunnen maken van dat wat het project Korenonline u te bieden heeft, dient u uw website bij een van hen onder te laten brengen. Uw projectco√∂rdinator zal daarbij helpen.

Binnen het project Korenonline wordt uitsluitend gebruik gemaakt van versie 3.10.10!

Inlogformulier